Projecten

Wij zijn trots op ons werk. In de afgelopen vijftig jaar hebben wij voor tal van (semi-)overheden, organisaties en particulieren met veel plezier uiteenlopende opdrachten verzorgd. Een greep uit ons werk:

Openbaarzwembad Aquarena - Emmen

Project:
Nieuwbouw zwembad Aquarena Emmen

Opdrachtgever:
Gemeente Emmen

Omschrijving:

Wedstrijdbad 21×25 m, doelgroepenbad 15×25 m voorzien van beweegbare vloer, recreatiebad 12×18 m voorzien van bubbelbank, spraypark 11×10 m.

Wij realiseerden een volledig geautomatiseerde waterzuivering met drie stalen zandfilters, één koolfilters, twee trommelfilter, drie warmtewisselaars, zoutelektrolyse en besturingssysteem.

Openbaarzwembad de Waalslag – Tiel (2020)

Project:

Openbaarzwembad de Waalslag

Opdrachtgever:

Gemeente Tiel

Omschrijving:

Wedstrijdbad 15×25 m, doelgroepenbad 10×15 m voorzien van beweegbare vloer, kinderbad 3×4 m, Hotwhirlpool 3×4 m en glijbaan

Wij realiseerden  de waterzuivering met twee metalen zandfilters, twee UV-lampen, twee warmtewisselaars, zoutelektrolyse en besturingssysteem.

Openbaar zwembad renovatie Eurobad – Maasbracht

Project:

Openbaar zwembad renovatie Eurobad

Opdrachtgever:

Menswel

Omschrijving:

Renoveren van de bestaande filters door het zand te verwijderen, schoon maken / kappen binnenkant filter, nieuw aanbrengen filterdoppen en afvullen zandfilter/koolfilter. Verder zijn een tweetal pompen vervangen.

Privebad - Venlo

Omschrijving:
Zwembad 10×4,65 m voorzien van grijze folie bekleding, onderwater lamellen afdekking, zitbank/trap, natuursteen randtegel, warmtepomp, filterinstallatie met automatische dosering

Privebad Steyl

Omschrijving:

Zwembad 12×4 m voorzien van grijze folie bekleding, onderwater solar lamellen afdekking, zitbank/trap, warmtepomp, filterinstallatie met automatische dosering

Adelante revalidatiecentrum – Hoensbroek

Project:
Nieuwbouw zwembad Adelante Hoensbroek

Opdrachtgever:
Adelante Zorggroep

Omschrijving:
Het recreatiebad van 13x25m werd voorzien van een beweegbare vloer, het therapiebad is 8x13m. Wij realiseerden de volledig geautomatiseerde waterzuivering met twee zandfilters, twee koolfilters, zoutelektrolyse en besturingssysteem.

Tropical Island – Berlijn

Project:

Spraypark Tropical Islands

Opdrachtgever:
Watergames en More

Omschrijving:

Spraypark “Kraki Beach” van ca. 12×20 m met speelstructuur en kinderbad.

Wij realiseerden de waterzuivering met één zandfilter, vier HPE-buffers, kleppensysteem voor het spraypark en besturingssysteem.

Verder hebben we het leidingwerk, pompen en extra buffers gerealiseerd voor de nieuwe “Double Racer” glijbaan. De glijbaan heeft een lengte 213 m en een hoogte van 21 m